Actueel

13 oktober

Webbestellingen retour nemen in de winkel

Consumenten hebben bij aankopen via internet een retourrecht van minimaal 14 dagen na ontvangst van de goederen. Als zij hiervan gebruik willen maken dan willen ze bestellingen wellicht liever in de winkel retourneren dan via een pakketzending. Dat is geen probleem als u werkt met onze omnichannel software.
Lees meer

10 oktober

Realtime verwerking van kassatransacties Openstore

De nieuwste versie van kassasysteem Openstore communiceert realtime met de centrale applicatie Storecenter en met de backofficesystemen Retailium, Winstore en IPOS Retail.
Lees meer

09 oktober

Tijdig de balans opmaken

Wie een gezond financieel beleid wil voeren krijgt jaarlijks te maken met de afsluiting van het financiële boekjaar. Met deze periode weer in het vooruitzicht wordt het dus tijd om de kosten en de baten op een rijtje te zetten. Wellicht kunt u daar onze hulp bij gebruiken.
Lees meer

08 oktober

Geïntegreerde betaaloplossing VX 820 ITS verkrijgbaar bij ACA

ACA heeft een softwarekoppeling ontwikkeld die de VX 820 ITS betaalautomaat van CCV en kassasysteem Openstore met elkaar verbindt. Deze koppeling is begin september gecertificeerd, waardoor de betaalautomaat nu geschikt is voor toepassing in combinatie met Openstore. De automaat is klaar voor contactloos betalen en rechtstreeks bij ons verkrijgbaar.
Lees meer

26 september

Online distributie van ACA-software

Omwille van efficiëntie onderzoekt ACA de mogelijkheid om software digitaal te distribueren via WeTransfer.
Lees meer

17 september

Einde ondersteuning Windows Server 2003

Op 14 juli 2015 stopt Microsoft met de ondersteuning van het besturingssysteem Windows Server 2003. Dit betekent dat gebruikers van deze versie van de software vanaf die datum geen beveiligingsupdates meer van Microsoft ontvangen voor dit product.
Lees meer

16 september

TMO-studenten gaan op omnichannel verkenning met ACA en Divide

Softwareontwikkelaar ACA en e-commercebureau Divide zijn dit schooljaar een hernieuwde samenwerking aangegaan met TMO Fashion Business School. In dit kader delen ACA en Divide hun omnichannel expertise met studenten van de hogeschool.
Lees meer

15 september

Only for Men opnieuw met prijzen bekroond

Ruim 275.000 consumenten hebben de afgelopen maanden hun favoriete winkelketens en webshops beoordeeld. Vorige week maakte de jury bekend dat Only for Men de prijzen voor beste winkelketen en beste webshop in de categorie herenmode in de wacht heeft gesleept. Eerder dit jaar won Only for Men ook al de Thuiswinkel Awards Publieksprijs voor beste herenmode webshop van Nederland.
Lees meer

26 augustus

Afprijzen in Retailium

In Retailium zijn er meerdere manieren om artikelen af te prijzen. Zo kunt u afprijzen per serie (kleur) maar ook per maat.
Lees meer

20 augustus

Maatbalken aanmaken in Winstore en IPOS Retail

Een van de belangrijkste componenten bij de inrichting van uw pakket is de maatbalk.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie