Actueel

18 juni

ACA en Omnilabel samen in fashion labels en supplies

IT-dienstverlener ACA en labelproducent Omnilabel hebben hun bestaande samenwerking geïntensiveerd. Beide bedrijven hebben hun activiteiten voor de fashionbranche op het gebied van labels en supplies ondergebracht in een nieuwe vennootschap, genaamd ACA Labels & Supplies.
Lees meer

26 mei

Omnichannel als onderscheidend vermogen

De High Tech Campus in Eindhoven kreeg dinsdag 19 mei een fashiontintje. De tweede editie van netwerkevenement Fashion Heroes stond in het teken van kennis delen, transparantie en samenwerken voor een succesvolle omnichannel-strategie.
Lees meer

01 mei

Stockbase faciliteert longtail businessmodel in fashion

Enkele fashionbedrijven hebben besloten de handen ineen te slaan en met een nieuw initiatief te komen, genaamd Stockbase. Stockbase is een online platform dat het voor fashion leveranciers mogelijk maakt hun (vrije) voorraad beschikbaar te stellen aan (instore) webshops en apps van retailers.
Lees meer

28 april

Inspiratie voor het nieuwe retailen

Op dinsdag 21 april reisden ruim 100 bezoekers af naar City Lounge in Apeldoorn. Zij ontmoetten elkaar in deze stijlvol gerenoveerde oude banklocatie voor een dag vol omnichannel inspiratie. Mannenmodeketen Only for Men toonde het publiek in vogelvlucht de ingrediënten van zijn marketingmachine, waarmee het bedrijf er blijk van geeft in optima forma te presteren op het gebied van omnichannel ondernemen.
Lees meer

10 april

Fashion Alliance lanceert omnichannel inspiratieplatform

De Nederlandse fashionindustrie telt ruim 15.000 bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Voor deze helden die dankzij hun aanpassingsvermogen aansluiting weten te blijven vinden bij de consument, gaat op 21 april 2015 het inspiratieplatform Fashion Heroes van start.
Lees meer

08 april

Maak van uw klanten loyale klanten met social media

De consument verandert en is steeds vaker op sociale netwerken actief. Dit betekent voor u nieuwe wegen inslaan en aansluiting zien te blijven vinden bij uw klanten. De inzet van social media speelt hierbij een belangrijke rol.
Lees meer

07 april

Four to Six integreert wholesale en retail met ACA

Distributeur en retailketen Four to Six in Amsterdam is in januari met ACA de samenwerking aangegaan om haar bedrijfsprocessen te automatiseren met de nieuwe oplossing van ACA die wholesale- en retailactiviteiten in één oplossing integreert.
Lees meer

04 april

Realtime verwerking van kassatransacties Openstore

De nieuwste versie van kassasysteem Openstore communiceert realtime met de centrale applicatie Storecenter en met de backofficesystemen Retailium, Winstore en IPOS.
Lees meer

03 april

Lege klantkaarten aanmaken

Om zoveel mogelijk voordeel te behalen uit een goed gebruik van uw klantenadministratie, is het belangrijk dat u kunt beschikken over lege klantkaarten in Openstore. Immers, een verkoop kan in Openstore aan een lege klantkaart worden gekoppeld zodat de eerste aankoop van de klant direct wordt geregistreerd.
Lees meer

01 april

Raamcontracten

Als u werkt met raamcontracten in Retailium kan het op de juiste manier verwerken van mutaties, soms niet geheel duidelijk zijn. Dit kan zich voordoen als bijvoorbeeld op de pakbon van de leverancier een afwijkend aantal staat vermeld voor één of meerdere varianten of, er wordt een andere variant geleverd dan besteld.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie