Actueel

04 maart

ACA Support Portal ondergaat metamorfose

In het weekend van 7 en 8 maart nemen wij een nieuw servicemanagementsysteem in gebruik. Hierdoor ziet de ACA Support Portal er vanaf dat weekend anders uit dan u gewend bent.
Lees meer

06 februari

Nieuw: voordelige remote ondersteuning

Speciaal voor gebruikers van Winstore en IPOS introduceren wij de Strippenkaart Consultancy. Deze kunt u gebruiken voor het afnemen van remote consultancydiensten tegen gereduceerde tarieven. Het gaat hierbij specifiek om kortstondige diensten die wij op afstand voor u kunnen verrichten.
Lees meer

05 februari

Denham vernieuwt met Retailium

In januari heeft denimbedrijf Denham The Jeanmaker BV uit Amsterdam ervoor gekozen om de automatisering binnen zijn retailomgeving volledig te vernieuwen. Het bedrijf gaat Retailium inzetten voor zowel haar logistieke als financiële administratie. Daarnaast wordt ook de webshop van Denham volledig geïntegreerd in Retailium.
Lees meer

04 februari

Soepele livegang met Retailium voor kleertjes.com

Online fashion retailer kleertjes.com is in december live gegaan met ERP-systeem Retailium. Door een gedegen voorbereiding door zowel kleertjes.com als ACA, is de livegang vlekkeloos en soepel verlopen en was er na livegang weinig noodzaak tot verdere ondersteuning.
Lees meer

03 februari

Let's connect! bron van inspiratie

Op 12 januari jongstleden heeft het event Let’s connect! plaatsgevonden. Een inspirerende dag die geheel in het teken stond van beter aansluiting vinden bij de veranderende markt en consument. Let’s connect! werd in het bijzonder georganiseerd voor gebruikers van Winstore en IPOS maar ook gebruikers van het Classic pakket konden deelnemen
Lees meer

02 februari

ACA faciliteert inzet betaalplatform PayPlaza

Om u meer keuzevrijheid te bieden op het gebied van elektronische transacties zijn wij een samenwerking aangegaan met PayPlaza. Deze dienstverlener heeft een beveiligd, innovatief en flexibel betaalplatform ontwikkeld, waarvan u tegen betaalbare tarieven gebruik kunt maken als u werkt met onze software. Zo ondersteunt het platform onder meer near field communication (NFC), contactloos betalen en retourpinnen.
Lees meer

30 januari

Einde ondersteuning Windows Server 2003

Op 14 juli 2015 stopt Microsoft met de ondersteuning van het besturingssysteem Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2. Dit betekent dat gebruikers van deze versies van de software vanaf die datum geen beveiligingsupdates meer van Microsoft ontvangen voor dit product.
Lees meer

24 december

Bomont zet met ACA in op omnichannel beleving

Fashion lifestyle retailer en merkeigenaar Bomont is voor de automatisering van zijn bedrijfsprocessen een samenwerking aangegaan met IT-dienstverlener ACA uit Eindhoven. Het Zeeuwse bedrijf wil hiermee adequater kunnen inspelen op de snel veranderende markt.
Lees meer

12 december

Twinsport kiest voor crosschannel ondernemen met ACA

In november heeft Twinsport besloten haar automatisering volledig te gaan vernieuwen. Het bedrijf gaat haar logistieke administratie en webshop professionaliseren met Retailium en Divide.
Lees meer

11 december

Realtime verwerking van kassatransacties Openstore

De nieuwste versie van kassasysteem Openstore communiceert realtime met de centrale applicatie Storecenter en met de backofficesystemen Retailium, Winstore en IPOS.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie