Actueel

28 juli

KEET Rotterdam kiest voor Winstore

In mei lanceerde Claire Warneke het platform KEET in Rotterdam. Dit initiatief biedt webshops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform om een brug te kunnen slaan tussen webwinkels en stenen winkels. Een dergelijke bedrijfsvoering vraagt uiteraard om een passend softwarepakket; Winstore van ACA bleek hiervoor bij uitstek geschikt.
Lees meer

24 juli

Klaar voor Windows 10

Verschillende softwareapplicaties van ACA zijn geschikt voor Windows 10. In dit artikel leest u om welke applicaties het gaat.
Lees meer

10 juli

Lancering magazine voor fashion heroes

De Nederlandse fashionindustrie telt ruim vijftienduizend bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Fashion Alliance wil spelers in deze markt inspiratie bieden op het gebied van omnichannel ondernemen en het integreren van wholesale en retail. Dit gebeurt al middels het organiseren van Fashion Heroes-events en nu ook door de lancering van het Fashion Heroes-magazine.
Lees meer

18 juni

ACA en Omnilabel samen in fashion labels en supplies

IT-dienstverlener ACA en labelproducent Omnilabel hebben hun bestaande samenwerking geïntensiveerd. Beide bedrijven hebben hun activiteiten voor de fashionbranche op het gebied van labels en supplies ondergebracht in een nieuwe vennootschap, genaamd ACA Labels & Supplies.
Lees meer

26 mei

Omnichannel als onderscheidend vermogen

De High Tech Campus in Eindhoven kreeg dinsdag 19 mei een fashiontintje. De tweede editie van netwerkevenement Fashion Heroes stond in het teken van kennis delen, transparantie en samenwerken voor een succesvolle omnichannel-strategie.
Lees meer

01 mei

Stockbase faciliteert longtail businessmodel in fashion

Enkele fashionbedrijven hebben besloten de handen ineen te slaan en met een nieuw initiatief te komen, genaamd Stockbase. Stockbase is een online platform dat het voor fashion leveranciers mogelijk maakt hun (vrije) voorraad beschikbaar te stellen aan (instore) webshops en apps van retailers.
Lees meer

28 april

Inspiratie voor het nieuwe retailen

Op dinsdag 21 april reisden ruim 100 bezoekers af naar City Lounge in Apeldoorn. Zij ontmoetten elkaar in deze stijlvol gerenoveerde oude banklocatie voor een dag vol omnichannel inspiratie. Mannenmodeketen Only for Men toonde het publiek in vogelvlucht de ingrediënten van zijn marketingmachine, waarmee het bedrijf er blijk van geeft in optima forma te presteren op het gebied van omnichannel ondernemen.
Lees meer

10 april

Fashion Alliance lanceert omnichannel inspiratieplatform

De Nederlandse fashionindustrie telt ruim 15.000 bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Voor deze helden die dankzij hun aanpassingsvermogen aansluiting weten te blijven vinden bij de consument, gaat op 21 april 2015 het inspiratieplatform Fashion Heroes van start.
Lees meer

08 april

Maak van uw klanten loyale klanten met social media

De consument verandert en is steeds vaker op sociale netwerken actief. Dit betekent voor u nieuwe wegen inslaan en aansluiting zien te blijven vinden bij uw klanten. De inzet van social media speelt hierbij een belangrijke rol.
Lees meer

07 april

Four to Six integreert wholesale en retail met ACA

Distributeur en retailketen Four to Six in Amsterdam is in januari met ACA de samenwerking aangegaan om haar bedrijfsprocessen te automatiseren met de nieuwe oplossing van ACA die wholesale- en retailactiviteiten in één oplossing integreert.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie