Actueel

10 april

Fashion Alliance lanceert inspiratieplatform over omnichannel en ketenintegratie

De Nederlandse fashionindustrie telt ruim 15.000 bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Voor deze helden die dankzij hun aanpassingsvermogen aansluiting weten te blijven vinden bij de consument, gaat op 21 april 2015 het inspiratieplatform Fashion Heroes van start.
Lees meer

08 april

Maak van uw klanten loyale klanten met social media

De consument verandert en is steeds vaker op sociale netwerken actief. Dit betekent voor u nieuwe wegen inslaan en aansluiting zien te blijven vinden bij uw klanten. De inzet van social media speelt hierbij een belangrijke rol.
Lees meer

07 april

Four to Six integreert wholesale en retail met ACA

Distributeur en retailketen Four to Six in Amsterdam is in januari met ACA de samenwerking aangegaan om haar bedrijfsprocessen te automatiseren met de nieuwe oplossing van ACA die wholesale- en retailactiviteiten in één oplossing integreert.
Lees meer

04 april

Realtime verwerking van kassatransacties Openstore

De nieuwste versie van kassasysteem Openstore communiceert realtime met de centrale applicatie Storecenter en met de backofficesystemen Retailium, Winstore en IPOS.
Lees meer

03 april

Lege klantkaarten aanmaken

Om zoveel mogelijk voordeel te behalen uit een goed gebruik van uw klantenadministratie, is het belangrijk dat u kunt beschikken over lege klantkaarten in Openstore. Immers, een verkoop kan in Openstore aan een lege klantkaart worden gekoppeld zodat de eerste aankoop van de klant direct wordt geregistreerd.
Lees meer

01 april

Raamcontracten

Als u werkt met raamcontracten in Retailium kan het op de juiste manier verwerken van mutaties, soms niet geheel duidelijk zijn. Dit kan zich voordoen als bijvoorbeeld op de pakbon van de leverancier een afwijkend aantal staat vermeld voor één of meerdere varianten of, er wordt een andere variant geleverd dan besteld.
Lees meer

04 maart

ACA Support Portal ondergaat metamorfose

In het weekend van 7 en 8 maart nemen wij een nieuw servicemanagementsysteem in gebruik. Hierdoor ziet de ACA Support Portal er vanaf dat weekend anders uit dan u gewend bent.
Lees meer

06 februari

Nieuw: voordelige remote ondersteuning

Speciaal voor gebruikers van Winstore en IPOS introduceren wij de Strippenkaart Consultancy. Deze kunt u gebruiken voor het afnemen van remote consultancydiensten tegen gereduceerde tarieven. Het gaat hierbij specifiek om kortstondige diensten die wij op afstand voor u kunnen verrichten.
Lees meer

05 februari

Denham vernieuwt met Retailium

In januari heeft denimbedrijf Denham The Jeanmaker BV uit Amsterdam ervoor gekozen om de automatisering binnen zijn retailomgeving volledig te vernieuwen. Het bedrijf gaat Retailium inzetten voor zowel haar logistieke als financiële administratie. Daarnaast wordt ook de webshop van Denham volledig geïntegreerd in Retailium.
Lees meer

04 februari

Soepele livegang met Retailium voor kleertjes.com

Online fashion retailer kleertjes.com is in december live gegaan met ERP-systeem Retailium. Door een gedegen voorbereiding door zowel kleertjes.com als ACA, is de livegang vlekkeloos en soepel verlopen en was er na livegang weinig noodzaak tot verdere ondersteuning.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie