Actueel

04 november

ACA feliciteert Epplejeck

Op 15 oktober opende Epplejeck in Rotterdam haar achtste filiaal. Dit ging uiteraard niet onopgemerkt voorbij dus was er een feestelijke opening met veel feestacties. ACA feliciteert Epplejeck met dit heugelijke feit en wenst hen veel succes in de toekomst!
Lees meer

27 oktober

Succesvol ondernemen in de fashionbranche

Je mag met recht een held worden genoemd als je in de snel veranderende fashionindustrie de juiste stappen weet te zetten. Dan ben je een fashion hero die weet hoe je moet ondernemen in de huidige markt. Zou het niet mooi zijn als alle fashionondernemers samenkomen om van elkaar te leren, elkaar te helpen en zo samen de fashionbranche te laten groeien? Kom dan naar het Fashion Heroes-event op 26 november in het Philips Stadion te Eindhoven.
Lees meer

20 oktober

Save the date: Fashion Heroes in Philips Stadion

Op donderdag 26 november vindt in het Philips Stadion te Eindhoven de vierde editie plaats van Fashion Heroes: hét netwerkevent voor de fashionindustrie.
Lees meer

14 oktober

Modernisering Intersport Luxen vereist nieuwe software

Intersport Luxen uit Leeuwarden wil graag up-to-date blijven en gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten. Het huidige softwarepakket bood hiervoor onvoldoende mogelijkheden en dus werden er verschillende opties afgewogen. Retailium van ACA bleek bij uitstek geschikt voor de veelbelovende plannen van de twee Intersport-filialen.
Lees meer

14 oktober

Omnichannel ondernemen: wat zijn de mogelijkheden?

Voordat een consument besluit om tot aankoop over te gaan, zijn er al veel winkels, websites, webshops, vergelijkingssites en sociale media bezocht. Ondernemingen met fysieke winkels in combinatie met een klantvriendelijke, complete en overzichtelijke webshop hebben hier de ideale uitgangspositie en het beste toekomstperspectief.
Lees meer

12 oktober

Softwarepakket moet doorstart tot succes maken

Eind september werd bekend dat Telstar een doorstart maakt met Daka Sports. Er vindt hierdoor een nauwe operationele samenwerking plaats tussen de twee sportretailers. Een gezamenlijk softwarepakket moet de doorstart mede tot een succes maken. Om die reden is er gekozen voor Retailium van ACA.
Lees meer

12 oktober

Opschonen zonder zorgen

Werkt Winstore trager dan voorheen, heb je oude artikelen in je database staan of veel vervuiling in het systeem? Dan is het de hoogste tijd om op te schonen!
Lees meer

28 september

Winstore ondersteunt Stockbase

Stockbase wordt nu ook ondersteund door het informatiesysteem Winstore van ACA. Lees snel welke voordelen dit met zich meebrengt.
Lees meer

21 september

Recordaantal bezoekers op derde editie Fashion Heroes-event

Aviodrome in Lelystad was op donderdag 17 september het toneel voor het Fashion Heroes-event. Een recordaantal retailers, directieleden, IT-managers en e-commerce managers uit de fashionbranche was aanwezig om inspiratie en kennis op te doen voor een succesvolle omnichannel aanpak.
Lees meer

21 september

Only for Men en Shoeby winnaars Beste Webshop en Beste Winkelketen van Nederland

In aanloop naar het Retailer of the Year-gala werden op 15 september de categoriewinnaars van Beste Winkelketen en Beste Webshops van Nederland bekend gemaakt. Tijdens deze voorronde wonnen winkelketens Only for Men en Shoeby twee prijzen in de categorieën heren- en damesmode.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie