Actueel

28 september

Winstore ondersteunt Stockbase

Stockbase wordt nu ook ondersteund door het informatiesysteem Winstore van ACA. Lees snel welke voordelen dit met zich meebrengt.
Lees meer

21 september

Recordaantal bezoekers op derde editie Fashion Heroes-event

Aviodrome in Lelystad was op donderdag 17 september het toneel voor het Fashion Heroes-event. Een recordaantal retailers, directieleden, IT-managers en e-commerce managers uit de fashionbranche was aanwezig om inspiratie en kennis op te doen voor een succesvolle omnichannel aanpak.
Lees meer

21 september

Only for Men en Shoeby winnaars Beste Webshop en Beste Winkelketen van Nederland

In aanloop naar het Retailer of the Year-gala werden op 15 september de categoriewinnaars van Beste Winkelketen en Beste Webshops van Nederland bekend gemaakt. Tijdens deze voorronde wonnen winkelketens Only for Men en Shoeby twee prijzen in de categorieën heren- en damesmode.
Lees meer

11 september

Doorbraak EDI in modesector

In de modesector worden al veel elektronische berichten gestuurd. ACA integreert EDI in haar software om dit te optimaliseren. De EDI-berichten van ACA zijn ter beoordeling opgestuurd naar GS1 Nederland. Deze zijn honderd procent conform de standaard bevonden. Hiermee zijn we één van de vier softwareleveranciers van Nederland!
Lees meer

10 september

Van Westen mannen is winkel van de toekomst

Met het versturen van een tweet opende hoogleraar e-marketing Cor Molenaar de gerestylede mannenmodezaak van van Westen in Zaamslag. Er is een compleet nieuw concept uitgewerkt, met veel sfeer en vintage invloeden. Van Westen mannen is echter niet alleen voorloper in interieur, maar ook in fashion software en e-commerce.
Lees meer

09 september

ACA krijgt nieuwe eigenaar uit software-industrie

Per 7 september 2015 is Total Specific Solutions BV uit Utrecht de nieuwe eigenaar geworden van fashion automatiseerder ACA Groep Holding BV uit Eindhoven. Met deze acquisitie betreedt Total Specific Solutions de markt voor fashion software en krijgt ACA de slagkracht om haar propositie in deze markt nog verder te verstevigen.
Lees meer

03 september

Gimbrère ingericht op flexibiliteit

Het familiebedrijf Gimbrère is continu in beweging en speelt in op nieuwe ontwikkelingen en trends. Passende automatisering is bij een dynamische omgeving van groot belang. “Nu we met de winkels een andere koers hebben ingezet, moeten we ons ook intern hierop inrichten. ACA biedt ons een flexibel softwarepakket en plaatst daarnaast de logistieke en financiële processen onder één dak”, aldus mededirecteur Alexander Gimbrère.
Lees meer

01 september

Beschikt uw fashionbedrijf over voldoende aanpassingsvermogen?

Bent u retailer, merkeigenaar of een pure online speler in de fashionbranche? Wilt u beter presteren en optimaal kunnen ondernemen? Dan behoort u zonder twijfel tot de fashion heroes van ons land. Laat u inspireren om uw onderneming nóg succesvoller te maken en kom naar de derde editie van het Fashion Heroes-event op donderdag 17 september.
Lees meer

13 augustus

Upgrade Windows 10

Momenteel constateren wij dat er bij het upgraden naar Windows 10 problemen ontstaan voor de software-applicaties van ACA. Op dit moment verrichten wij onderzoek om tot een passende oplossing te komen. Zodra wij meer weten, verschijnt er op deze website en op het klantenportaal meer informatie om de upgrade veilig uit te voeren. Wij adviseren dan ook om Windows 10 nog niet te installeren en onze communicatie in de gaten te houden.
Lees meer

28 juli

KEET Rotterdam kiest voor Winstore

In mei lanceerde Claire Warneke het platform KEET in Rotterdam. Dit initiatief biedt webshops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform om een brug te kunnen slaan tussen webwinkels en stenen winkels. Een dergelijke bedrijfsvoering vraagt uiteraard om een passend softwarepakket; Winstore van ACA bleek hiervoor bij uitstek geschikt.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie