Actueel

17 september

Geïntegreerde betaaloplossing VX 820 ITS verkrijgbaar bij ACA

ACA heeft een softwarekoppeling ontwikkeld voor die de VX 820 ITS betaalautomaat van CCV en kassasysteem Openstore met elkaar verbindt. Deze koppeling is begin september gecertificeerd, waardoor de betaalautomaat nu geschikt is voor toepassing in combinatie met Openstore. De automaat is klaar voor contactloos betalen en rechtstreeks bij ons verkrijgbaar.
Lees meer

16 september

TMO-studenten gaan op omnichannel verkenning met ACA en Divide

Softwareontwikkelaar ACA en e-commercebureau Divide zijn dit schooljaar een hernieuwde samenwerking aangegaan met TMO Fashion Business School. In dit kader delen ACA en Divide hun omnichannel expertise met studenten van de hogeschool.
Lees meer

15 september

Einde ondersteuning Windows Server 2003

Op 14 juli 2015 stopt Microsoft met de ondersteuning van het besturingssysteem Windows Server 2003. Dit betekent dat gebruikers van deze versie van de software vanaf die datum geen beveiligingsupdates meer van Microsoft ontvangen voor dit product.
Lees meer

26 augustus

Afprijzen in Retailium

In Retailium zijn er meerdere manieren om artikelen af te prijzen. Zo kunt u afprijzen per serie (kleur) maar ook per maat.
Lees meer

25 augustus

Gratis trainingen Retailium

Wilt u weten welke gratis trainingen we nog voor u op de agenda hebben staan?
Lees meer

20 augustus

Maatbalken aanmaken in Winstore en IPOS Retail

Een van de belangrijkste componenten bij de inrichting van uw pakket is de maatbalk.
Lees meer

18 augustus

Gratis trainingen Winstore en IPOS Retail

Wilt u graag weten welke gratis trainingen wij nog voor u als gebruiker van Winstore of IPOS Retail op de agenda hebben staan?
Lees meer

14 augustus

ACA deelt expertise met leden Inretail

Softwareontwikkelaar ACA heeft zijn samenwerking met brancheorganisatie Inretail hernieuwd om leden beter te kunnen informeren op het gebied van automatisering.
Lees meer

12 augustus

Klantgegevens wijzigen op de kassa

Het contactmoment aan de balie leent zich er uitstekend voor om klanten te vragen naar hun adresgegevens, e-mailadres of telefoonnummer. Op zo’n moment wilt u de verkregen informatie het liefst direct in uw systeem kunnen verwerken. Met Openstore kunt u dit snel en gemakkelijk doen.
Lees meer

30 juni

RonBob klaar voor de toekomst met Winstore

Modebedrijf RonBob uit Middelburg werkt sinds begin dit jaar met Winstore. Bob van Lingen, mede-eigenaar van RonBob, deelde graag zijn ervaringen met ons die hij tot nog toe met het pakket heeft opgedaan.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie