Actueel

03 september

Gimbrère ingericht op flexibiliteit

Het familiebedrijf Gimbrère is continu in beweging en speelt in op nieuwe ontwikkelingen en trends. Passende automatisering is bij een dynamische omgeving van groot belang. “Nu we met de winkels een andere koers hebben ingezet, moeten we ons ook intern hierop inrichten. ACA biedt ons een flexibel softwarepakket en plaatst daarnaast de logistieke en financiële processen onder één dak”, aldus mededirecteur Alexander Gimbrère.
Lees meer

01 september

Beschikt uw fashionbedrijf over voldoende aanpassingsvermogen?

Bent u retailer, merkeigenaar of een pure online speler in de fashionbranche? Wilt u beter presteren en optimaal kunnen ondernemen? Dan behoort u zonder twijfel tot de fashion heroes van ons land. Laat u inspireren om uw onderneming nóg succesvoller te maken en kom naar de derde editie van het Fashion Heroes-event op donderdag 17 september.
Lees meer

13 augustus

Upgrade Windows 10

Momenteel constateren wij dat er bij het upgraden naar Windows 10 problemen ontstaan voor de software-applicaties van ACA. Op dit moment verrichten wij onderzoek om tot een passende oplossing te komen. Zodra wij meer weten, verschijnt er op deze website en op het klantenportaal meer informatie om de upgrade veilig uit te voeren. Wij adviseren dan ook om Windows 10 nog niet te installeren en onze communicatie in de gaten te houden.
Lees meer

28 juli

KEET Rotterdam kiest voor Winstore

In mei lanceerde Claire Warneke het platform KEET in Rotterdam. Dit initiatief biedt webshops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform om een brug te kunnen slaan tussen webwinkels en stenen winkels. Een dergelijke bedrijfsvoering vraagt uiteraard om een passend softwarepakket; Winstore van ACA bleek hiervoor bij uitstek geschikt.
Lees meer

10 juli

Lancering magazine voor fashion heroes

De Nederlandse fashionindustrie telt ruim vijftienduizend bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Fashion Alliance wil spelers in deze markt inspiratie bieden op het gebied van omnichannel ondernemen en het integreren van wholesale en retail. Dit gebeurt al middels het organiseren van Fashion Heroes-events en nu ook door de lancering van het Fashion Heroes-magazine.
Lees meer

18 juni

ACA en Omnilabel samen in fashion labels en supplies

IT-dienstverlener ACA en labelproducent Omnilabel hebben hun bestaande samenwerking geïntensiveerd. Beide bedrijven hebben hun activiteiten voor de fashionbranche op het gebied van labels en supplies ondergebracht in een nieuwe vennootschap, genaamd ACA Labels & Supplies.
Lees meer

26 mei

Omnichannel als onderscheidend vermogen

De High Tech Campus in Eindhoven kreeg dinsdag 19 mei een fashiontintje. De tweede editie van netwerkevenement Fashion Heroes stond in het teken van kennis delen, transparantie en samenwerken voor een succesvolle omnichannel-strategie.
Lees meer

01 mei

Stockbase faciliteert longtail businessmodel in fashion

Enkele fashionbedrijven hebben besloten de handen ineen te slaan en met een nieuw initiatief te komen, genaamd Stockbase. Stockbase is een online platform dat het voor fashion leveranciers mogelijk maakt hun (vrije) voorraad beschikbaar te stellen aan (instore) webshops en apps van retailers.
Lees meer

28 april

Inspiratie voor het nieuwe retailen

Op dinsdag 21 april reisden ruim 100 bezoekers af naar City Lounge in Apeldoorn. Zij ontmoetten elkaar in deze stijlvol gerenoveerde oude banklocatie voor een dag vol omnichannel inspiratie. Mannenmodeketen Only for Men toonde het publiek in vogelvlucht de ingrediënten van zijn marketingmachine, waarmee het bedrijf er blijk van geeft in optima forma te presteren op het gebied van omnichannel ondernemen.
Lees meer

10 april

Fashion Alliance lanceert omnichannel inspiratieplatform

De Nederlandse fashionindustrie telt ruim 15.000 bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Voor deze helden die dankzij hun aanpassingsvermogen aansluiting weten te blijven vinden bij de consument, gaat op 21 april 2015 het inspiratieplatform Fashion Heroes van start.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie