Actueel

04 februari

De risico's van automatische update naar Windows 10

Microsoft heeft besloten om in week 6 (8-14 februari) de gratis upgrade naar Windows 10 als 'aanbevolen upgrade' te kenmerken. Hierdoor ontstaat het risico dat sommige software/hardware niet meer werkt. Lees snel verder om de risico's te beperken.
Lees meer

13 januari

Only for Men opent grootste mannenmode outlet van Nederland

Only for Men opent medio maart 2016 de deuren van een geheel nieuwe fashion outlet in Lelystad. De winkel, genaamd ‘Het Magazijn’, wordt de grootste mannenmode-outlet van Nederland met een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment van topmerken aangeboden tegen gereduceerde prijzen.
Lees meer

05 januari

Stockbase op Modefabriek

Op 24 en 25 januari opent de Modefabriek haar deuren voor retailers, groothandelaren, leveranciers, merken, labels en agenturen. Ook Stockbase is hier aanwezig. Je kunt de stand vinden in District D, standnummer D.114.
Lees meer

23 december

Vergoeding voor plastic tassen

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft onlangs besloten dat het per 01 januari 2016 verplicht is voor winkeliers om voor plastic tassen een vergoeding te vragen aan consumenten. Om je te laten zien hoe je dit in je automatiseringssysteem kunt instellen hebben we voor ieder systeem een handleiding gemaakt.
Lees meer

21 december

Glansrijke EDI-koppeling Frans Muller Benelux met schoenenretailers

Schoenenretailers Van den Assem en Dungelmann bestellen nooit meer handmatig hun schoenverzorgingsproducten van Frans Muller Benelux. Dankzij een rechtstreekse EDI-koppeling van hun gezamenlijke fashion software-leverancier ACA gebeurt dit automatisch.
Lees meer

16 december

Hans van Dijk pakt mensen in en kleedt ze aan

Ik loop de winkel binnen. Van Dijk in Waalwijk. Ik heb er veel over gehoord en gelezen, maar was nog niet eerder in de zaak. De heren- en damesmodezaak waarvoor Zuid-Nederland in elk geval heel wat kilometers omrijdt. En ik snap nu waarom. De zaak ademt mode, maar dat niet alleen. De entourage, de aankleding van vloer tot plafond, alles klopt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een vriendelijke, warme, hippe jonge vrouw, haalt precies de juiste jurk voor me uit het rek. En op de achtergrond speelt muziek waar ik van houd.
Lees meer

30 november

Ondernemen in de fashionindustrie is topsport

Op 26 november verzamelden alle fashion heroes zich in het Philips Stadion te Eindhoven want daar vond de vierde editie van het Fashion Heroes-event plaats. Op deze locatie wordt topsport bedreven en dat is precies wat fashionondernemers ook iedere dag doen. Met een volledig vernieuwd programma was er voor iedereen wat wils: er waren parallelsessies voor retailers en wholesalers en begenadigde sprekers als Johan van Westen en Toon Gerbrands. Het bleken de juiste ingrediënten te zijn voor een geslaagd event want de vierde editie werd bezocht door ruim tweehonderd fashion heroes: een recordaantal!
Lees meer

29 november

Upgraden naar Windows 10

ACA heeft de eigen software-pakketten getest op compatibiliteit met Windows 10. In onderstaande tabel kun je aflezen welke pakketten zijn vrijgegeven voor een upgrade naar Windows 10 en hoe je dit kunt doen.
Lees meer

04 november

ACA feliciteert Epplejeck

Op 15 oktober opende Epplejeck in Rotterdam haar achtste filiaal. Dit ging uiteraard niet onopgemerkt voorbij dus was er een feestelijke opening met veel feestacties. ACA feliciteert Epplejeck met dit heugelijke feit en wenst hen veel succes in de toekomst!
Lees meer

27 oktober

Succesvol ondernemen in de fashionbranche

Je mag met recht een held worden genoemd als je in de snel veranderende fashionindustrie de juiste stappen weet te zetten. Dan ben je een fashion hero die weet hoe je moet ondernemen in de huidige markt. Zou het niet mooi zijn als alle fashionondernemers samenkomen om van elkaar te leren, elkaar te helpen en zo samen de fashionbranche te laten groeien? Kom dan naar het Fashion Heroes-event op 26 november in het Philips Stadion te Eindhoven.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie