Actueel

04 juli

ACA deelt expertise met leden Inretail

Softwareontwikkelaar ACA heeft zijn samenwerking met brancheorganisatie Inretail hernieuwd om leden beter te kunnen informeren op het gebied van automatisering.
Lees meer

30 juni

RonBob klaar voor de toekomst met Winstore

Modebedrijf RonBob uit Middelburg werkt sinds begin dit jaar met Winstore. Bob van Lingen, mede-eigenaar van RonBob, deelde graag zijn ervaringen met ons die hij tot nog toe met het pakket heeft opgedaan.
Lees meer

27 juni

Noppies integreert wholesale en retail met ACA

Brandowner Noppies werkt samen met softwareontwikkelaar ACA om zijn retail- en wholesaleprocessen onder te brengen in één automatiseringsoplossing. Hiervoor gaat het bedrijf gebruik maken van het nieuwe headoffice automatiseringssysteem van ACA dat uitgebreide, integrale ondersteuning biedt voor zowel retail- als wholesaleactiviteiten.
Lees meer

26 juni

Omzet genereren met social media

Op donderdag 3 juli verzorgt onze partner Eazier een webinar over de commerciële inzet van social media door retailers.
Lees meer

25 juni

DeVaGro Bedrijfskleding maakt efficiencyslag met cloud ACA

Het Eindhovense DeVaGro Bedrijfskleding met een eigen fabriek in Slowakije kampte met een inefficiënte werkwijze en te weinig controle. Daarom besloot het bedrijf zijn op Microsoft DOS gebaseerde administratiesysteem vaarwel te zeggen en te kiezen voor het nieuwe backoffice automatiseringssysteem van ACA voor wholesale- en retailbedrijven.
Lees meer

23 juni

Selecties maken in Retailium

Sinds versie 2.60.12 van Retailium is het mogelijk om in het systeem selecties te maken ten behoeve van Intelligence Reporting Services.
Lees meer

13 juni

Seriekaarten opzoeken in Winstore en IPOS Retail

Om zo efficiënt mogelijk met Winstore en IPOS Retail te werken, is het van belang dat u weet hoe u goed en snel een seriekaart kunt opzoeken. Op de seriekaart vindt u per slot van rekening alle informatie die bekend is over een artikel.
Lees meer

10 juni

De status van retourpinnen

Retourpinnen staat nog in de kinderschoenen.
Lees meer

02 juni

Nieuw uiterlijk voor IT-bedrijf ACA

Softwareontwikkelaar ACA uit Eindhoven neemt per vandaag een nieuwe huisstijl in gebruik. Hiermee onderstreept het bedrijf de recente uitbreiding van zijn activiteiten.
Lees meer

30 mei

ACA stopt met Twitter

Op 1 juli 2014 zetten wij ons Twitter-account stop. We zien onvoldoende toegevoegde waarde voor onze relaties in de inzet van dit social media kanaal.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie