Nieuws

14 juni 2016

Stout! Jeans & More vindt toekomst in ACA

Stout! Jeans & More is ontstaan in 1998 in Deventer en groeide later uit tot een retailer met zes vestigingen, te weten in Raalte, Ommen, Hattem, Nijverdal, Wezep en Nunspeet. De laatstgenoemde vestiging is in 2014 verhuisd en verdubbeld in oppervlakte. Software moet uiteraard meegroeien met de ontwikkelingen, om die reden koos Stout! Jeans & More voor de software van ACA.

Stout! Jeans & More gaat voor de logistieke administratie aan de slag met softwarepakket Retailium, een standaard retail-automatiseringssysteem dat gebaseerd is op Microsoft Dynamics NAV en aangevuld met retailfunctionaliteiten door ACA.

Webzuilen en managementrapportages

Met de overstap naar ACA zet Stout! Jeans & More met name een stap in de volledigheid en overzichtelijkheid van managementrapportages en integratie met de webzuil. Stout! Jeans & More heeft op dit moment geen webshop, maar wel de intentie om webzuilen te plaatsen in zijn zes vestigingen. Hierdoor kunnen artikelen onderling worden uitgewisseld om de consument beter te bedienen.

Werken in de cloud

Stout! Jeans & More maakt gebruik van de ACA Private Cloud. Dit houdt in dat het bedrijf via internet altijd en overal gebruik kan maken van Retailium. Daarnaast worden de gegevens van het bedrijf opgeslagen en veiliggesteld op het netwerk van ACA dat speciaal voor deze dienst is ingericht.

Terug naar overzicht
Deel dit bericht
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie