Nieuws

08 juli 2016

Groter betaalgemak binnen handbereik

Betalen en terugbetalen kan nu nóg sneller en makkelijker. Sinds kort behoren retourpinnen en contactloos betalen namelijk tot de nieuwste mogelijkheden op het gebied van elektronisch betaalverkeer. Hiermee vergroot je niet alleen je eigen bediengemak, maar verbeter je ook de winkelervaring van de klant.

Retourpinnen

Retourpinnen is een omgekeerde pintransactie. Bij deze transactie geef je als ondernemer op elektronische wijze geld terug aan de klant. De klant stopt zijn betaalpas in de betaalautomaat en jij stort het bedrag terug op zijn bankrekening. Het grote voordeel hiervan is dat je geen grote hoeveelheden contant geld hoeft aan te houden voor het geval dat klanten artikelen retourneren. Een stuk veiliger en handiger dus!

Contactloos betalen

Contactloos betalen is een transactie die plaatsvindt door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaalautomaat te houden. Voor bedragen tot en met 25 euro is geen pincode nodig. Daarom is contactloos betalen vooral bij kleine bedragen snel en gemakkelijk. Het kan helpen eventuele wachttijden aan de kassa te verkorten. Bovendien is met deze betaalwijze het risico dat klanten hun pas vergeten een stuk kleiner.

Betaalautomaten

Om retourpinnen en contactloos betalen te kunnen aanbieden dien je te beschikken over betaalautomaten die deze functies ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn de PayPlaza iPP 350 en de CCV VX 820. Samen met deze automaten vormt je Openstore-kassa een geïntegreerde betaaloplossing. Dit betekent dat je bedragen niet handmatig hoeft in te geven op de betaalautomaat en dat de automaat geen aparte pinbon print.

Bekijk welke betaalautomaten door ACA worden ondersteund.

Wil je meer weten over de aanschafprijzen en installatietarieven van betaalautomaten? Neem dan contact op met je persoonlijke accountmanager.

 

Terug naar overzicht
Deel dit bericht
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie