Nieuws

21 september 2016

ACA versterkt positie in fashion wholesale

De afgelopen maanden zijn Alix the Label en Petrol Industries een samenwerking aangegaan met ACA. Deze is erop geënt hun bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen met automatiseringsoplossing XPRT.

De twee topmerken uit de fashionindustrie hebben hun vertrouwen in ACA uitgesproken vanwege de jarenlange ervaring van het bedrijf op het gebied van fashion en de geavanceerde oplossing die het biedt. Deze maakt het mogelijk om alle financiële en logistieke processen ten aanzien van zowel eigen (web)winkels als externe afzetkanalen centraal te beheren en grotendeels te automatiseren. Daardoor kunnen de merken efficiënter (samen)werken en beter inspelen op het omnichannel winkelgedrag van de consument.

Damesmodemerk Alix the Label levert sinds zijn oprichting in 2014 al aan ruim 100 verkooppunten in Nederland en België. Denim brand Petrol Industries bedient vanuit Tilburg zo’n 3.000 winkels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Door de uitbreiding van zijn portfolio met deze twee topmerken vergroot ACA zijn aandeel in de fashion wholesale markt dan ook aanzienlijk.

Terug naar overzicht
Deel dit bericht
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie