Customer Service

SupportViewer

SupportViewer is een applicatie waarmee we je computer op afstand kunnen bedienen voor ondersteuningsdoeleinden. We geven echter de voorkeur aan het bieden van ondersteuning via standaard Windows vpn-verbindingen. SupportViewer is een alternatief wanneer de toepassing van de voorkeurmethode niet mogelijk is.


    

Kosten

Het gebruik van SupportViewer brengt kosten met zich mee voor ACA en derhalve brengen wij ook kosten aan jou in rekening (25 euro per ondersteuningssessie) voor het gebruik van de applicatie. Als je op ‘Accepteren’ klikt ga je hiermee akkoord en geef je ons toestemming om alle benodigde werkzaamheden uit te voeren op je systeem.

Mogelijkheden

De ondersteuningsmogelijkheden bij het gebruik van SupportViewer zijn aanzienlijk beperkter dan bij het gebruik van een vpn-verbinding. Om volledige ondersteuning te kunnen bieden is dan ook een vpn-verbinding vereist. Deze kan lopen via een adsl-router, of middels de applicatie SupportViewer VPN die wij ook aanbieden. Neem voor meer informatie hierover contact op met je accountmanager.

 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie