Expertise

One-stop-shopping

Onder één dak vindt u bij ons alle producten en diensten die u nodig hebt op het gebied van automatisering. Alles van POS tot ERP, van apps tot webshopintegratie, van business intelligence tot EDI en van cloud services tot hardware en supplies.

Service centraal

Wij begeleiden u van begin tot eind bij uw automatiseringsvraag, van vooronderzoek tot implementatie en van training tot ondersteuning. Daarvoor beschikken we over een uitgebreid scala aan eigen mensen en middelen, zoals een helpdesk, opleidingsfaciliteiten, een storingsdienst en een private cloud netwerk.

In de wolken

Tot onze dienstverlening behoort ook de mogelijkheid om in de cloud te werken. Dit betekent dat u via het internet gebruik maakt van onze software. Hiermee ontzorgen we u op het gebied van netwerkbeheer. Uw informatie stellen wij veilig in ons eigen netwerk dat we speciaal voor deze dienst hebben ingericht.

Krachten gebundeld

Wij maken onderdeel uit van Fashion Alliance. Dit is een samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven met elk een eigen technologisch expertisegebied. Samen delen zij de visie dat technologie een krachtig instrument is om in te spelen op de dynamische ontwikkelingen in de fashionbranche.


Ga terug naar expertise

 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie