ACA bezoekt hoofdkantoor Microsoft Dynamics

Van 17 tot en met 19 april 2012 organiseerde ACA een meeting voor een selecte groep zakenrelaties. De meeting vond plaats in Denemarken, waar het hoofdkantoor van Microsoft Dynamics is gevestigd.

Op 18 april bracht de groep een bezoek aan het Microsoft Executive Briefing Center te Vedbaek, het hoofdkantoor van Microsoft Dynamics in Denemarken. Daar kregen de deelnemers een update van de meest recente productontwikkelingen en een exclusieve sneak preview van de nieuwste Microsoft producten. Er stonden diverse presentaties en demonstraties van ACA en Microsoft op het programma. Onder andere de strategische roadmaps voor Retailium en Microsoft Dynamics NAV passeerden hierbij de revue. Daarnaast gaf Microsoft een vooruitblik op de langverwachte softwarepakketten Windows 8 en Office 15.

Roel de Kock, algemeen directeur bij ACA: “Doel van de reis was om onze relaties deelgenoot te maken van onze visie en hen de belangrijke inbreng van Microsoft in onze productstrategie te laten ervaren. Zeker in deze crisistijd, waarin retailorganisaties onder druk staan, bieden onze gezamenlijke oplossingen en hechte partnership fashion organisaties toegevoegde waarde. Niet alleen praktisch gezien, maar ook in termen van continuïteit en innovatie. Bij het toelichten hiervan werkt een kijkje nemen in de keuken van ’s werelds grootste softwareproducent erg verhelderend.”

Het gevarieerde programma van de reis bood voor iedere deelnemer wel wat wils en werd erg door de deelnemers gewaardeerd. Er was bovendien ruim de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en onderling ervaringen uit te wisselen. “We kunnen dan ook spreken van een erg geslaagde meeting,” aldus De Kock.

Terug naar overzicht

  • © Copyright 1983 - 2014 | ACA Retail BV

Divide Internetoplossingen

X sluiten