Oplossingen

Wij leveren softwareapplicaties, hardware en de bijbehorende verbruiksartikelen. Ook beschikken wij over eigen ondersteuningsfaciliteiten en verschillende aanvullende diensten waarmee we u ontzorgen. Hierdoor zijn wij in staat om u voor al uw automatiseringsvraagstukken een totaaloplossing te bieden.

Fashion

Onze softwareapplicaties zijn speciaal gemaakt voor toepassing binnen de fashion retail branche (mode, schoenen, sport, bodyfashion en accessoires). In combinatie met ons personeel dat ervaring heeft in uw branche vormen deze applicaties de kern van onze expertise. Wij blijven onze software daarnaast continu doorontwikkelen om optimale aansluiting op uw branche te garanderen en continuïteit te waarborgen.

Een solide basis
Aan al onze software liggen drie pijlers ten grondslag, namelijk functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en innovatie. Deze pijlers zijn leidend bij de vernieuwing van bestaande software en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.

Voor iedere onderneming
Wij bieden automatiseringsoplossingen voor ondernemingen van klein tot groot. Of het nu gaat om een basis informatiesysteem voor de zelfstandige ondernemer of om een geavanceerd systeem voor een winkelketenorganisatie.

Sturen op cijfers
Met elk van onze informatiesystemen kunt u op ieder gewenst moment snel en eenvoudig uw bedrijfsresultaten real-time inzichtelijk maken. Hierdoor bent u beter in staat om goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Informatiesystemen

Wij leveren twee varianten informatiesystemen: een basis softwarepakket genaamd Winstore en een geavanceerder softwarepakket genaamd Retailium. Met beide pakketten kunt u inkopen, voorraad, verkopen en klanten registreren en managementinformatie opvragen en beide pakketten zijn functioneel naar wens in te richten.

Wat zijn de verschillen tussen Winstore en Retailium?
Winstore is in de basis een voorraadinformatiesysteem en Retailium is een ERP-systeem. Een van de belangrijkste verschillen is dat Retailium u in staat stelt om uw financiële en logistieke administratie met elkaar te integreren. Hierdoor hebt u geen apart softwarepakket nodig voor uw boekhouding.

Welk systeem is voor mij geschikt?
Winstore wordt geadviseerd aan zelfstandige winkeliers en bedrijven met een beperkt aantal filialen. Ook is dit softwarepakket uitstekend geschikt voor startende ondernemers. Retailium wordt ingezet door grotere filiaalbedrijven, franchiseorganisaties, formulegroepen en leveranciers die retailactiviteiten ontplooien.

Kassasysteem

Naast informatiesystemen bieden wij ook een kassasysteem aan, genaamd Openstore. Met dit softwarepakket worden verkooptransacties automatisch in uw Winstore of Retailium informatiesysteem verwerkt. Daarnaast biedt dit pakket tal van andere functies die u ondersteuning bij de verkoop van artikelen.

  • © Copyright 1983 - 2014 | ACA Retail BV

Divide Internetoplossingen

X sluiten