Nieuws

21 maart

Fashion en lifestyle bedrijf Bomont: “Samen met ACA werken we aan de ultieme klantbeleving”

Een fashion en lifestylebedrijf met passie en bovendien een bijzonder concept. Het Zeeuwse Bomont combineert fashion en living in hun 9 inspirerende en gezellige winkels met een webshop. Met behulp van software oplossing Retailium van ACA zet het bedrijf in op het steeds beter kennen en bedienen van hun klanten. Nawish Baars, Operationeel Directeur bij Bomont: “Volledige integratie van alle processen op het gebied van inkoop, verkoop en voorraadstatus is noodzakelijk. Alleen zo kunnen wij slim gebruik maken van beschikbare data en zorgen voor een optimale klantervaring. De managementrapportages van Retailium geven ons de informatie die we dagelijks nodig hebben om te kunnen blijven verbeteren.”
Lees meer

16 maart

Only for Men opent nieuwe winkel in Nieuwegein

Mannenmodeketen Only for Men heeft op dinsdag 14 maart een nieuwe winkel in Nieuwegein spectaculair geopend. De winkel beslaat 1000 m2 en bevat een ruim assortiment aan topmerken. Bijzonder aan deze winkel is dat deze twee horecapunten bevat, waaronder het Mensperience Café op de begane grond waar men kan genieten van koffie en heerlijke broodjes.
Lees meer

14 maart

Konijnendijk Mode: “Met XPRT zijn we klaar voor de toekomst”

“Je wilt vooruit en meegaan in ontwikkelingen, maar op een gegeven moment hang je vast in een systeem. Dan weet je dat het tijd is om de stap te zetten naar nieuwe software”. Aan het woord is Daniëlle de Koning, Administratief Medewerker bij Konijnendijk Mode. Ze speelde een belangrijke rol in de overstap van ACA’s Classic pakket naar de nieuwste software oplossing XPRT. Het familiebedrijf met een winkel van meer dan 4000 m2 aan dames- en herenmode bestaat dit jaar 80 jaar en eind 2016 maakte Konijnendijk de overstap naar XPRT. Een grote stap voorwaarts.
Lees meer

08 maart

Automatiseringsoplossing XPRT van ACA gecertificeerd door Microsoft

Omnichannel automatiseringsoplossing XPRT is door Microsoft geaccrediteerd binnen het Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) programma. XPRT, een add-on op de erp-software Microsoft Dynamics NAV, is de nieuwste ontwikkeling van ACA voor de fashionbranche.
Lees meer

21 februari

[BLOG] Snelle en efficiënte orderverwerking door centrale levering multi-line orders

Anno 2017 zijn consumenten steeds minder gebonden aan een specifieke plaats of tijdstip om hun aankopen te doen. Verwachtingen veranderen: de consument wil zijn online bestelling bijna net zo snel in huis hebben als wanneer hij de fysieke winkel bezoekt. Om dat te realiseren is een naadloze logistieke organisatie onmisbaar. Veel van onze klanten hebben hun webshop niet alleen aan de voorraad van het centraal magazijn gekoppeld, maar ook aan de voorraad van de winkels. Maar daar houdt het niet op, want hoe krijg je nu zo snel mogelijk en efficiënt mogelijk het pakketje bij de klant? Verstuur je een order direct vanuit de winkel (‘decentrale levering’)? Of verzamel je de goederen vanuit de winkels en stuur je het op vanuit het centraal magazijn (centrale levering)?
Lees meer

02 februari

Microsoft adviseert overstap naar Windows 10. Wat betekent dit?

Microsoft heeft Windows 7 gebruikers afgelopen week aangeraden om nu al over te stappen naar Windows 10. De software krijgt nog tot 2020 beveiligingsupdates, daarna stopt de ondersteuning. Microsoft geeft nu echter aan dat bedrijven die het systeem nog die volledige drie jaar blijven gebruiken enorme risico’s nemen, omdat Windows 7 niet kan voldoen aan de veiligheidseisen die nodig zijn om hacking en virussen tegen te gaan.
Lees meer

21 september

ACA versterkt positie in fashion wholesale

De afgelopen maanden zijn Alix the Label en Petrol Industries een samenwerking aangegaan met ACA. Deze is erop geënt hun bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen met automatiseringsoplossing XPRT.
Lees meer

08 juli

Groter betaalgemak binnen handbereik

Betalen en terugbetalen kan nu nóg sneller en makkelijker. Sinds kort behoren retourpinnen en contactloos betalen namelijk tot de nieuwste mogelijkheden op het gebied van elektronisch betaalverkeer. Hiermee vergroot je niet alleen je eigen bediengemak, maar verbeter je ook de winkelervaring van de klant.
Lees meer

23 juni

Meer tijd voor kwaliteit

Multichannel en crosschannel hebben zich ontwikkeld tot omnichannel retailen. Deze vorm van retailen heeft uiteraard gevolgen voor de bedrijfsvoering van wholesalers. Er wordt verkocht via meerdere kanalen die naadloos in elkaar overgaan. Alle informatie op die kanalen moet correct en up-to-date zijn. Om dit te bereiken moeten veel onderdelen van de bedrijfsvoering op elkaar worden afgestemd. Voorraadadministratie is hier een belangrijk onderdeel van.
Lees meer

14 juni

Stout! Jeans & More vindt toekomst in ACA

Stout! Jeans & More is ontstaan in 1998 in Deventer en groeide later uit tot een retailer met zes vestigingen, te weten in Raalte, Ommen, Hattem, Nijverdal, Wezep en Nunspeet. De laatstgenoemde vestiging is in 2014 verhuisd en verdubbeld in oppervlakte. Software moet uiteraard meegroeien met de ontwikkelingen, om die reden koos Stout! Jeans & More voor de software van ACA.
Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste nieuwsupdates.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie