Over ACA

Bedrijfsprofiel

ACA is een dienstverlenend IT-bedrijf dat specialistische oplossingen levert voor bedrijven die actief zijn binnen de fashionindustrie. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun afnemers beter willen ondersteunen.


Lees meer over onze expertise

Onze missie

We willen onze kracht en expertise inzetten om fashionbedrijven beter te laten presteren in een sterk veranderende markt.

Onze visie

Het speelveld van fashionbedrijven is onderhevig aan verticale bewegingen in de keten, een toename van het aantal online spelers, nieuwe technologische mogelijkheden en een veranderende consument. Ketensamenwerking, omnichannel ondernemen, onderscheidend vermogen en customer focus zijn belangrijke thema’s in de fashionindustrie. Om te kunnen inspelen op deze thema's biedt ACA de juiste software-oplossingen voor fashionbedrijven.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn specialisme, betrouwbaarheid en ambitie. We zijn gespecialiseerd in de fashionbranche en ontwikkelen dan ook specifieke automatiseringsoplossingen voor fashionondernemers. Zowel bij onze oplossingen als de dienstverlening streven we naar de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Onze ambitie is om altijd de juiste oplossingen te leveren. Oplossingen die nu en in de toekomst aansluiten op de wensen van de fashionondernemer en de actuele ontwikkelingen in het speelveld van de fashionindustrie.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie