Zijn er video's beschikbaar over de Retailium / XPRT software?

Er zijn diverse video's beschikbaar waarmee we u willen helpen optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die Retailium en XPRT bieden. Dit zijn veelal opnames van webinars, maar ook video's over specifieke functies.

Wilt u deze bekijken? Klik dan op onderstaande button om naar de pagina met instructievideo's te gaan.

Voor meer informatie over cookies het wijzigen van je cookie instellingen verwijzen wij je door naar ons privacy statement en de cookie instellingen.