Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Meer inzicht, minder kosten met de financiële koppeling van Winstore Online

Meer inzicht, minder kosten met de financiële koppeling van Winstore Online

Door het automatiseren van diverse processen in je fashionbedrijf hoef je minder handelingen te verrichten. Dat scheelt tijd én kosten. Het kan echter nog een stuk efficiënter, zodat jij je kunt focussen op je winkel en de klanten. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de automatisering van je financiële processen? We vertellen je graag hoe dit werkt in Winstore Online.

Als je denkt aan de automatisering van je fashionbedrijf, waar denk je dan aan? Misschien denk je aan het hebben van een kassasysteem, aan voorraadbeheer of misschien een sneller inzicht in verkoopcijfers. Door het automatiseren van deze processen hoef je minder handelingen te verrichten. Dat scheelt tijd én kosten. Het kan echter nog een stuk efficiënter, zodat jij je kunt focussen op je winkel en de klanten. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de automatisering van je financiële processen? We vertellen je graag hoe dit werkt in Winstore Online.
 

Minder dagelijkse handelingen

 
Zowel het backofficesysteem als het boekhoudpakket zijn essentieel voor je bedrijfsvoering. Het is alleen een behoorlijk karwei om van iedere verkooptransactie die je doet een journaalpost te maken. Het resulteert in een heleboel terugkerende handmatige handelingen die je op dagelijkse basis moet uitvoeren. Dat kan natuurlijk efficiënter. In februari vertelden wij al over de koppeling van Winstore Online met boekhoudsoftware Exact en Twinfield. Deze koppeling zorgt ervoor dat je kassajournaalposten automatisch worden ingelezen in je boekhoudpakket.
 
Met deze financiële koppeling van Winstore Online biedt ACA dus een oplossing voor het koppelen van de kassa met je financiële boekhoudsysteem. Maar hoe werkt dat nu precies?


Automatische exports

 
Winstore Online wisselt automatisch, dagelijks, digitaal de financiële mutaties per filiaal en per kassa uit. Deze gegevens kun je in je financiële administratie inlezen, waardoor automatisch iedere dag een journaal zal worden aangemaakt in je kasboek. Dat scheelt een heleboel handmatige handelingen, voorkomt fouten én levert je direct een helder inzicht op.
Of uw boekhoudsysteem het exportbestand kan verwerken hangt natuurlijk af van de importmogelijkheden van uw boekhoudpakket. Wellicht dat de koppeling van RSULT hiervoor een oplossing voor u kan bieden.


Wat doet de koppeling van RSULT?

 
Financiële IT-dienstverlener RSULT kan de bestanden van de financiële koppeling van Winstore Online volledig automatisch verwerken in de belangrijkste Nederlandse financiële applicaties zoals Twinfield en Exact Online.
 
Daarnaast verwerkt RSULT ook verkoopgegevens en kassaboninformatie uit Winstore Online. Door de combinatie van de financiële- en verkoopgegevens kunnen uitgebreide analyses gemaakt worden. Denk hierbij onder andere aan cumulatieve dagomzet van kassabonnen, gemiddeld aankoopbedrag per bon en omzet per uur. Tevens is het mogelijk om te downdrillen op kassabonnen of artikelinformatie. Dit levert je zonder handmatige en complexe handelingen een compleet beeld van de actuele cijfers in één systeem. Meer inzicht en minder kosten: zo maak je nog makkelijker, met cijfers onderbouwde, keuzes voor je fashiononderneming.
 
Meer weten over de mogelijkheden van de financiële koppeling Winstore Online? Neem dan contact op met Rob Asveld, Productmanager Winstore, per e-mail via rob@aca.nl of telefonisch via telefoonnummer 06 534 92 993.