Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Drie voormalige Lake Side ondernemers maken doorstart met Winstore Online

Drie voormalige Lake Side ondernemers maken doorstart met Winstore Online

Na het faillissement van jeansketen Lake Side, afgelopen februari, is er goed nieuws voor drie voormalige franchise ondernemers van deze keten. De voormalige Lake Side filialen Delfzijl, Geldrop en Veenendaal hebben namelijk besloten zelfstandig door te gaan onder een eigen naam. Dit gaan zij doen met ACA’s voorraadbeheersysteem Winstore Online als basis voor hun automatisering.

De winkel in Delfzijl opent haar deuren, na een flinke verbouwing, weer op 3 mei aanstaande. Mét een nieuwe naam op de gevel: Sytha 2.0 Spijkergoed. Het uitgangspunt bij Sytha 2.0 Spijkergoed is dat iedereen er terecht kan voor een goede spijkerbroek, in verschillende prijsklassen. 

Een winkel die al open is, is Label 45. Dit Geldropse filiaal is op zaterdag 20 april officieel heropend met een mooie nieuwe collectie. Lake Side Veenendaal heeft besloten pas na de zomer de nieuwe naam te onthullen. Men blijft voorlopig dus nog werken onder de bestaande naam.

De drie ondernemers werkten voorheen al met software van ACA en de keuze om deze samenwerking voort te zetten komt dan ook voort uit tevredenheid over de service van ACA en de goede ondersteuning door onder meer de Customer Service. Winstore Online biedt deze ondernemers niet alleen een goede basis voor het automatiseren van verkoop- en administratieprocessen, maar voorziet hen ook van onder meer heldere, visuele rapportages.

Dennis Coort, Managing Director bij ACA: “We zijn heel blij dat we de bestaande samenwerking met deze ondernemers mogen verlengen en zijn er trots op dat ze de toekomst tegemoet gaan met Winstore Online. Wij wensen hen dan ook veel succes met de opstart en ontwikkelingen van hun nieuwe winkels.”