Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

ACA en RSULT-IT realiseren koppeling Winstore Online met boekhoudsoftware Exact en Twinfield

ACA en RSULT-IT realiseren koppeling Winstore Online met boekhoudsoftware Exact en Twinfield

Softwareontwikkelaar ACA en IT-dienstverlener RSULT-IT zijn een partnership aangegaan voor het nieuwste voorraadbeheersysteem van ACA, Winstore Online. RSULT-IT is officieel verkoop- en implementatiepartner van onder meer Ezora software in Nederland.

Met Ezora kan een koppeling worden gerealiseerd tussen Winstore Online en financiële pakketten als Exact en Twinfield. Ook voor andere financiële boekhoudprogramma’s is een koppeling mogelijk, waardoor de administratie wordt geautomatiseerd.


Over RSULT-IT

RSULT snapt dat resultaat telt. Het bedrijf zet IT in om op elk gewenst moment data te transformeren tot stuurinformatie. Operationele data (uit de Openstore kassa en het Winstore/IPOS Online voorraadsysteem) en financiële data uit de boekhouding worden ontsloten en in één overzichtelijk dashboard gepresenteerd. Koen Swaghoven, Manager Retail RSULT: “Met onze IT oplossingen verstrekken we kennis en inzichten ten behoeve van fashion ondernemingen. We bieden niet alleen tijdwinst en kostenreductie door een geautomatiseerde boekhouding aan, maar ook Business Intelligence- en analysetools. Dat geeft onze klanten meer grip op hun onderneming en het vermogen om te anticiperen.”

Complete ondersteuning

Dennis Coort, Managing Director ACA: “Na de lancering van Winstore Online afgelopen jaar zijn we niet stil blijven staan qua ontwikkeling van de software. Door de samenwerking met RSULT en de koppeling van Winstore Online en Ezora kunnen wij onze klanten nu ook een financiële koppeling aanbieden. Daarmee bieden we retailorganisaties een complete ondersteuning voor alle processen in hun organisatie.”

Meer informatie

Benieuwd wat de samenwerking tussen ACA en RSULT voor uw fashion onderneming kan betekenen? Neem dan contact op met één van beide partijen. Zij staan u graag te woord.