Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Stimuleer uw verkopen met personeelspremies in Winstore

Stimuleer uw verkopen met personeelspremies in Winstore

Een prestatiebeloning kan ervoor zorgen dat uw medewerkers extra worden gemotiveerd, waardoor uw omzet zal stijgen. Wist u dat er in onze automatiseringsoplossing Winstore / IPOS een zeer uitgebreide personeelspremie module zit?

Gemotiveerde medewerkers vormen vaak de drijvende kracht achter uw onderneming. Het zijn uw medewerkers die ervoor zorgen dat een klant zich thuis voelt in uw winkel, waardoor deze langer blijft en meer aankopen doet. Een prestatiebeloning kan ervoor zorgen dat uw medewerkers extra worden gemotiveerd, waardoor uw omzet zal stijgen. Het invoeren van zo’n extra beloning klinkt lastig, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Want wist u dat er in onze automatiseringsoplossing Winstore / IPOS een zeer uitgebreide personeelspremie module zit?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Eric van der Erve, Consultant Winstore bij ACA.

Krachtige tool

Het inzetten van een incentive of een personeelspremie is een krachtige tool om de verkoop van bepaalde artikelen in een bepaalde periode te stimuleren. Als ondernemer kunt u deze methode bijvoorbeeld inzetten om een product in een actieperiode extra onder de aandacht te brengen. Of wat dacht u van dat ene nieuwe item dat u net in de winkel hebt liggen? Ook werkt het inzetten van personeelspremies prima als u extra doorverkoop voor de opruiming wil stimuleren, of wanneer u aan het einde van het seizoen de verkoop van uw restanten een boost wil geven. Stimuleer uw medewerkers met een incentive of personeelspremie om bepaalde artikelen bij uw klanten onder de aandacht te brengen, om zo net dat extra zetje te kunnen geven aan uw verkoopresultaten!

Teamgevoel

Het opzetten van een personeelspremie kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kunt u ervoor kiezen om extra beloningen uit te keren op omzet of stuks, maar er zijn ook andere manieren om uw onderneming er goed op te kunnen sturen. Zo kunt u er natuurlijk voor kiezen om medewerkers individueel extra te belonen, maar juist ook in samenwerking met elkaar. Zo versterkt u het teamgevoel van en de samenwerking tussen uw medewerkers. Omdat ze gezamenlijk naar een bepaald doel toewerken, vergroot dat de betrokkenheid en de succesratio.

Personeelspremie module in Winstore

Ondanks de vele voordelen van personeelspremies, horen we vaak dat het lastig is en veel tijd en geld kost om een dergelijk systeem op te zetten. Wanneer u gebruikt maakt van Winstore / IPOS als automatiseringsoplossing is deze module standaard voor u aanwezig. Het inrichten is dan ook heel eenvoudig en kost weinig tijd. U begint met het definiëren van de personeelspremie en koppelt deze aan bijvoorbeeld een artikelgroep, seizoen, leverancier, filiaal, klant of wat u ook wilt. In een helder overzicht is vervolgens per medewerker de welverdiende premie terug te zien. Indien gewenst kunnen onze ervaren consultants u altijd voorzien van meer informatie of u helpen bij het inrichten van de module.

Verder praten over dit onderwerp of meer informatie over wat ACA voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Eric van der Erve, Consultant Winstore, per e-mail via e.erve@aca.nlof telefonisch met een van onze andere medewerkers via 040 880 07 00.