Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Succesvolle lancering Winstore Online in PEC Zwolle Stadion

Succesvolle lancering Winstore Online in PEC Zwolle Stadion

Op donderdag 28 oktober vond in het MAC³PARK stadion Zwolle het eerste Winstore Online Launch event plaats. Tijdens dit event konden bestaande klanten en overige geïnteresseerden kennismaken met onze nieuwe versie van Winstore, Winstore Online.

Afgelopen donderdag 28 oktober vond in het MAC³PARK stadion Zwolle het eerste Winstore Online Launch event plaats. Dit stadion is de thuisbasis waar voetbalclub PEC Zwolle topsport bedrijft en die mentaliteit past dan ook goed bij fashionondernemers. Een perfecte plek dus om bestaande klanten en overige geïnteresseerden kennis te laten maken met Winstore Online, de nieuwste versie van ons voorraadbeheersysteem Winstore. Ook konden aanwezigen deelnemen aan een inspirerende masterclass over Kengetallen en KPI’s. Een mooie combinatie die resulteerde in een geslaagd evenement, dat bezocht werd door ruim 60 klanten van ACA en 2 potentiele klanten.

FOCUS

Focus. Dat is het kernwoord in de presentatie van Business Unit Manager Dennis Coort, wanneer hij vertelt over de beweegredenen van ACA om het bedrijf op te splitsen in 2 verschillende Business Units: Classic/Winstore en Retailium/XPRT. U kon daarover al meer lezen in dit artikel, maar Dennis gaat nog dieper in op de voordelen van deze splitsing voor klanten van ACA. De focus van de nieuwe Business Unit Winstore ligt op Innovatie, Functionaliteit, Gebruiksvriendelijkheid en Service. “Meer focus leidt tot vernieuwing, verbetering en klantgerichtheid”, vertelt Dennis. Het eerste resultaat daarvan? De lancering van Winstore Online!

Kengetallen en KPI’s

Marjolein Mesman (eigenaar M2 retail), is een autoriteit op het gebied van Retail trainingen. Zij neemt de aanwezigen gedurende 1,5 uur dan ook mee in de wereld van Kengetallen en KPI’s. Tijdens een interessante en onderhoudende interactieve sessie zet zij menig ondernemer aan het denken over het nut van sturing op kengetallen zoals rentabiliteit, omloopsnelheid, doorverkooppercentages en marge. Het verhaal van Marjolein werd met enthousiasme ontvangen. “Je neemt er zeker iets uit mee en gaat bijvoorbeeld anders kijken naar relaties met leveranciers”, was een van de reacties.

Onderdeel van het programma is een korte rondleiding door het PEC Zwolle stadion. Een leuke afwisseling met de informatieve kant van de dag. Aanwezigen bezoeken verschillende ruimtes van het stadion zoals de spelershome en mogen zelfs even het gras betreden. Bijzonder!

Winstore Online: de lancering

En dan is het tijd voor de daadwerkelijke lancering van Winstore Online. Consultant Eric van der Erve laat de aanwezigen kennis maken met het compleet nieuwe systeem door een uitgebreide demonstratie van Winstore Online. Hij toont onder meer de nieuwe userinterface, het nieuwe dashboard en de nieuwe artikelkaart.

Winstore Online maakt gebruik van webservices waardoor een realtime webshop mogelijk wordt en waarbij tevens de webverkopen automatisch van de voorraad afgeboekt worden. Een andere nieuwe functionaliteit betreft het centrale artikelbestand. Hiermee worden orders en artikelen automatisch ingelezen in Winstore Online. Er worden verschillende vragen gesteld en verschillende aanwezigen proberen zelf het nieuwe systeem op het grote touchscreen scherm dat in de ruimte aanwezig is.

Tijdens een gezellige afsluitende borrel waren veel enthousiaste reacties merkbaar: diverse klanten lieten weten per direct de overstap te willen maken naar Winstore Online. Een prachtig resultaat!

Ook meer weten over Winstore Online? Op donderdag 5 oktober vindt er een tweede Winstore Online launching event plaats in Eindhoven. Meer info en aanmelden via deze link. Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 4 oktober.