Ik wil graag mijn kassa updaten naar de laatste versie

Werkt u in de ACA cloud? ACA zorgt er dan voor dat de meeste actuele versie van Storecenter is verwerkt op de cloud. Wanneer Storecenter een recentere versie heeft dan Openstore, dan wordt op de kassa links onderaan een blauwe tekst getoond: “Er is een update beschikbaar”. De tekst verdwijnt na het openen van de kassa. U kunt de update dus zelf uitvoeren.

Werkt u niet in de ACA cloud? Download dan ons programma AutoUpdate. Ga naar de pagina AutoUpdate voor meer informatie.

Voor meer informatie over cookies het wijzigen van je cookie instellingen verwijzen wij je door naar ons privacy statement en de cookie instellingen.