Expertise

Focus op fashion

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen voor toepassing binnen de fashionbranche. Deze leveren wij aan fashionbedrijven van iedere aard en omvang. Van zelfstandige winkeliers tot filiaalbedrijven, van crosschannel ondernemingen tot pure online spelers en van merkleveranciers tot brand owners. Ongeacht of u mode, schoenen, sport, bodyfashion, accessoires of een combinatie hiervan verkoopt.

Fashion zit in ons DNA

Al ruim 30 jaar is het onze missie om fashionbedrijven te helpen om te excelleren met behulp van onze software. Dankzij de ruime ervaring die wij hebben opgedaan binnen de branche spreken wij uw taal en begrijpen wij uw bedrijfsprocessen als geen ander. Fashion zit in ons DNA.

Grote installed base

Dagelijks werken er meer dan 1.000 fashionbedrijven, met in totaal ongeveer 3.500 winkels en een nog grotere groep gebruikers, met onze software. In Nederland zijn we binnen de fashion retailbranche de onbetwiste marktleider op het gebied van automatisering.

Samen meer bereiken

Wij willen onze kennis van automatisering en brancheontwikkelingen graag delen met belanghebbenden. Daarom werken wij samen met diverse partijen die actief zijn op het gebied van fashion, zoals retailserviceorganisaties, brancheorganisaties en hogescholen. Ook maken wij onderdeel uit van een samenwerkingsverband tussen verschillende technologiebedrijven, genaamd Fashion Alliance. Zo zijn we in staat om een totaaloplossing te bieden voor ieder technologisch vraagstuk.

 

Ga terug naar expertise

 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie