Oplossingen

Oplossingen

Onze automatiseringsoplossingen zijn gebaseerd op state-of-the-art technologie en hebben we speciaal ontwikkeld voor fashionbedrijven. Voor ieder fashionbedrijf en iedere automatiseringsvraag hebben we wel een standaardoplossing voorhanden. Samen met u bekijken we wat voor u de best passende oplossing is.

Mogelijkheden automatisering Integratie e-commerce en automatisering Sturen op cijfers Omnichannel kassasysteem fashion Mobiele applicatie inkoop Ontzorging op het gebied van automatisering

State-of-the-art

Onze oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste Microsoft-technologie. Er liggen vier pijlers aan ten grondslag, namelijk, standaardisatie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en innovatie. Deze pijlers zijn leidend bij de vernieuwing van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.

We hebben onze oplossingen volledig afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor fashionbedrijven, zoals crosschannel ondernemen en de opkomst van mobiel en e-commerce. Wij blijven onze software daarnaast continu verder ontwikkelen om een optimale aansluiting op uw branche te garanderen en continuïteit te waarborgen. Zo bent u verzekerd van automatisering die uw bedrijfsvoering nu en in de toekomst kan ondersteunen.

Voor ieder fashionbedrijf

Wij hebben oplossingen voor fashionbedrijven van iedere aard en omvang. Van zelfstandige winkeliers tot filiaalbedrijven, van crosschannel ondernemingen tot pure online spelers en van merkleveranciers tot brandowners. Ongeacht of u mode, schoenen, sport, bodyfashion, accessoires of een combinatie hiervan verkoopt. Of het nu gaat om een eenvoudig voorraadinformatiesysteem met kassa of om een geavanceerd automatiseringssysteem dat de integratie van verschillende bedrijfsonderdelen en verkoopkanalen faciliteert.

 

Bekijk onze referenties

 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie