Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Organisatiewijziging ACA zorgt voor meer focus

Organisatiewijziging ACA zorgt voor meer focus

ACA Fashion Software BV heeft per 1 april 2017 een wijziging in de organisatiestructuur doorgevoerd. Sinds deze datum zijn de twee hoofdproducten: Retailium/XPRT en Classic/Winstore in twee aparte Business Units onder gebracht.

ACA Fashion Software BV heeft per 1 april 2017 een wijziging in de organisatiestructuur doorgevoerd. Sinds deze datum zijn de twee hoofdproducten: Retailium/XPRT en Classic/Winstore in twee aparte Business Units ondergebracht. Reden voor deze organisatiewijziging is de overtuiging dat ACA op deze manier met meer focus op de afzonderlijke productmarktcombinaties invulling kan geven aan haar missie om fashionretailers zo optimaal mogelijk te kunnen helpen om beter te presteren.
Fashionbedrijven zijn er in alle kleuren en maten. Zo zijn er ondernemers met één of twee winkels, maar ook ondernemers met meer dan 200 winkels. Fashionbedrijven met een succesvolle webshop, of een webshop die net van start gegaan is. Het is de missie van ACA om al deze klanten verder te brengen en te helpen beter te presteren in een sterk veranderende markt. Voor verschillende klantsegmenten bestaan verschillende behoeften.

Onze twee hoofdproducten Classic/Winstore en Retailium/XPRT sluiten perfect aan op deze verschillende behoeften. Winstore is een uitermate compleet en betrouwbaar informatiesysteem. Het bevat alle functionaliteit die je nodig hebt om processen te automatiseren en geeft je een glashelder en nauwkeurig inzicht in de resultaten van je bedrijf. Gaat een organisatie aan de slag met nieuwe businessmodellen, het integreren van financiële en logistieke administratie en omnichannel ondernemen, dan zorgt state-of-the-art automatiseringsoplossing XPRT voor een naadloze integratie van al deze processen.

Beide productgroepen worden nu ondergebracht in eigen organisatieonderdelen die ieder onderdeel blijven uitmaken van ACA Fashion Software. Ieder organisatieonderdeel zal gaan werken met eigen medewerkers (Ontwikkelaars, Consultants), eigen management en een eigen resultatenoverzicht. Binnen de afzonderlijke Business Units zal er onder andere meer focus komen op het (door)ontwikkelen van onze producten. Ook ons vertrouwde pakket Classic zal hierdoor hernieuwde aandacht krijgen. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze organisatiewijziging onze klanten nog beter kunnen bedienen en met meer focus invulling kunnen geven aan onze missie en ambities.

Meer informatie over deze organisatiewijziging? Neem contact met ons op, per e-mail via info@aca.nl of per telefoon via 040 880 07 00. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon binnen ACA.