Ondersteuning Windows 7 en Internet Explorer 11 is gestopt

Sinds 14 januari 2020 is Microsoft gestopt met het ondersteunen van Windows 7 en Windows Server 2008 R2. Dit houdt in dat er vanuit Microsoft geen technische ondersteuning meer wordt geboden en vinden er ook geen updates meer plaats voor deze producten.

Mocht je gebruik maken van Windows 7 of Windows Server 2008 R2, dan raden zowel Microsoft als ACA Fashion Software je ten zeerste aan om zo snel mogelijk over te stappen naar Windows 10 (in het geval je met Windows 7 werkt) of naar Windows Server 2016 (in het geval je met Windows Server 2008 R2 werkt). In veel gevallen betekent dit dat jouw pc waar Windows 7 op draait vervangen dient te worden. Let op: om veiligheidsreden zal ook de toegang tot de ACA cloud vanaf Windows 7 systemen worden afgebouwd.

Sinds 17 augustus 2021 is ook de ondersteuning van Internet Explorer 11 komen te vervallen. Wij zullen onze applicaties niet meer testen op Windows 7. Als je met LIV’ werkt is het dus van belang dat je een alternatief hebt voor Internet Explorer 11.

Mocht je geen stappen ondernemen, dan kan het voorkomen dat je in een situatie terecht komt waarin je bepaalde service nodig hebt die niet meer beschikbaar is. Je kunt Windows gewoon blijven gebruiken, maar je ontvangt geen software-updates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates. Hierdoor zullen de computers kwetsbaarder worden voor virussen en andere beveiligingsrisico's.

Voor meer informatie over cookies het wijzigen van je cookie instellingen verwijzen wij je door naar ons privacy statement en de cookie instellingen.