Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportimo Retail kiest voor vernieuwing met Winstore Online van ACA

Sportimo Retail kiest voor vernieuwing met Winstore Online van ACA

Sportimo Retail kiest voor al haar twintig winkels voor ACA’s nieuwe voorraadbeheersysteem Winstore Online. Daarbij heeft de organisatie ervoor gekozen om met Winstore Online in de cloud te gaan werken.

Sportimo Retail kiest voor al haar twintig winkels voor ACA’s nieuwe voorraadbeheersysteem Winstore Online. Daarbij heeft de organisatie ervoor gekozen om met Winstore Online in de cloud te gaan werken. De retail-service organisatie is al jarenlang fervent gebruiker van de ACA oplossing Classic, maar wilde graag vernieuwing doorvoeren om de komende jaren verder te kunnen groeien.

Voor 2018 ligt de focus voor Sportimo op efficiënter werken (tijdsbesparing), een betere samenwerking met leveranciers door middel van EDI en het optimaliseren van het verkoopproces. In Winstore Online vond Sportimo Retail onder meer de perfecte combinatie tussen aan de ene kant de gewaardeerde functionaliteiten van Classic en aan de andere kant een nieuwe, moderne userinterface en uitgebreide visuele rapportages. Winstore Online bevat alle functionaliteiten die zowel kleine als grote ondernemers nodig hebben om toekomstbestendig te zijn en leent zich daarom prima voor zowel éénwinkelbedrijven als voor grotere multifiliaalbedrijven, zoals Sportimo.

Nico Overgoor, eigenaar van Sportimo Retail: “Samen met ACA hebben we een proces doorlopen waarbij steeds centraal stond dat we tot een oplossing wilden komen die voor Sportimo Retail en de winkels het beste is. Voor nu en de toekomst. Het was een prettig en persoonlijk proces dat heeft geleid tot onze keuze voor Winstore Online.”

Over Sportimo Retail

Sportimo Retail is een retail service organisatie in de sport-fashion branche ten behoeve van twintig sportwinkels. Hieronder bevinden zich zowel winkels onder de franchise formule Sport-inn als zelfstandige winkels met hun eigen identiteit. Sportimo is aangesloten bij Euretco Sport RSO en begeleidt ondernemers met inkoop, bijkoop, doorverkoop en marketingactiviteiten. Tevens worden vanuit de centrale organisatie administratie en automatisering georganiseerd, waaronder de automatiseringsoplossing van ACA.